Sabadell tintoreries i bugaderies

Neteja de roba a Sabadell

A la Tintoreria Cel Obert realitzem la neteja de la roba amb aigua i productes específics

Neteja de roba SabadellEl rentat amb aigua és el mètode més tradicional que existeix a l'hora de netejar i mantenir les peces, encara que per obtenir resultats positius dependrà del tipus d´aigua que s'utilitzi, així com dels components dels sabons que s'utilitzin. A Tintoreria Cel Obert volem que obtinguis els millors resultats en la neteja, per aquesta raó només confiem en els millors productes del sector.

El rentat amb aigua és un dels més sol·licitats pels nostres clients, ja que els seus resultats són realment bons. Aquest sistema permet realitzar neteges més profundes i és apropiat en els casos en què cal tractar amb taques difícils o molt incrustades, gairebé impossibles d'eliminar. Hi ha peces que a les seves etiquetes indiquen que no es poden netejar en sec, és important tenir en compte això abans de portar la peça fins a les nostres instal·lacions.

Com realitzem el rentat de les peces amb aigua?

Un cop ens portes la roba fins al nostre local, les introduïm a les nostres rentadores industrials i procedim al seu rentat amb aigua i components químics que no fan malbé les peces i que no perjudiquen el medi ambient. Posteriorment, procedim al seu assecat i planxa, de manera que quan te les lliurem notaràs la suavitat i l'aroma que desprenen.

AMB LA NOSTRA NETEJA AMB L'AIGUA LES TEVES PECES QUEDARAN COM NOVES

Tintereria Cel Obert

  C/ Sol i Padrís, 10,
Sabadell, 08203, (Barcelona)

  93 725 36 05

Horari

Tancat per vacances de el 2 a l'20 d'agost de 2021

De l'23 a el 31 d'agost de 2021:

De dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 hores

Dia 5 Desembre tancat