Sabadell tintoreries i bugaderies

Tintoreria a Sabadell

Vine a Cel Obert, la teva tintoreria de referència a Sabadell. T'esperem

tintoreria SabadellVols acabar amb la incòmoda taca en el teu vestit de festa? Les teves catifes demanen urgentment un rentat en profunditat? Vols netejar el teu abric de pell però no saps on anar? La resposta a totes les teves preguntes es troba a Cel Obert, la teva tintoreria a Sabadell. Al nostre establiment trobaràs el servei que estàs buscant per a la correcta neteja o manteniment de les teves peces, sense cap tipus d'esforç i sense que hagis d'invertir molts diners.

Cel Obert va obrir les portes per primera vegada a l'any 2000, però el nostre personal acumula en el seu haver anys d´experiència professional al sector. Podem dir-te, amb total seguretat, que a la nostra tintoreria a Sabadell trobaràs la resposta que buscaves per a la neteja de qualsevol teixit, de forma ràpida i amb la millor qualitat assistencial possible. No esperis que la peça es deteriori més i vine a veure'ns fins al nostre local, la netejarem i t'explicarem el que has de fer per poder mantenir-la de forma correcta.

Quins serveis t'oferim a Cel Obert?

tintorerias SabadellA la Tintoreria Cel Obert som especialistes en la neteja i manteniment de tot tipus de peces i teixits, com vestits de núvia, vestits de comunió, pells, estovalles, roba de llit i catifes, entre d'altres. A totes aquestes peces realitzem neteja en sec i neteja amb aigua, depenent de les seves característiques o delicadesa.

A més a més, si notes que els camals dels pantalons t´arrosseguen una mica i vols ficar el baix una mica o has aprimat però no vols renunciar a aquesta jaqueta que tant t'agrada, també pots tenir en compte l'ajuda de la nostra tintoreria a Sabadell, ja que oferim un servei exclusiu d'arranjament de peces (de vestir i de la llar). Tan sols t´has d'acostar fins al nostre local, explicar-nos el que necessites i nosaltres ho farem en el menor temps possible.

Si ets dels que no té temps per rentar i planxar tota la bugada, vine a Tintoreria Cel Obert i nosaltres ho farem per tu.

Tintereria Cel Obert

  C/ Sol i Padrís, 10,
Sabadell, 08203, (Barcelona)

  93 725 36 05

Horari

Tancat per vacances de el 2 a l'20 d'agost de 2021

De l'23 a el 31 d'agost de 2021:

De dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 hores

Dia 5 Desembre tancat